UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Ужгороді наркопритон, облаштований у квартирі, щодня відвідувало близько сотні осіб

Працівники обласного управління карного розшуку викрили наркопритон, який наркомани обладнали у багатоповерхівці на вулиці Заньковецької

В Ужгороді наркопритон, облаштований у к…

Про це повідомили в обласній поліції, пише Depo.Закарпаття.

Правоохоронці отримали інформацію про те, що на вулиці Заньковецькій обладнано притон, де відвідувачі вживають марихуану й синтетичні наркотики. За помешканням було встановлено нагляд.

Поліція встановила, що власником квартири є 26-річний ужгородець, який сам вживає наркотики. Він заборгував гроші своєму знайомому, 44-річному ужгородцю, котрий притягувався до відповідальності за наркозлочини. За борги молодший віддав старшому в користування свою 2-кімнатну квартиру, в якій той обладнав притон.

Оперативники провели обшук в приміщенні та виявили там 17 відвідувачів, які вживали наркотики. Усіх їх було доставлено для освідчення в обласний наркодиспансер.

Поліцейські виявили близько 100 грамів марихуани, шприци із кристалічною речовиною, схожою на синтетичний наркотик первитин (метамфетамін). Вартість останнього на чорному ринку сягає 1000 доларів. Вилучено також електронні ваги, які використовувались для фасування наркотиків.

Вирішується питання про обрання 44-річному організатору наркопритону міри запобіжного заходу. Оперативники мають інформацію про те, що через притон раніше проходило до сотні наркоманів щодоби, в тому числі й неповнолітні.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme