В Одесі почнуть тренувати спортсменів-хокеїстів

Відкриття в Одесі на базі спортшколи "Джінестра" відділення з хокею дозволить виховати нове покоління професійних хокеїстів

В Одесі почнуть тренувати спортсменів-хо…

Як передає Depo.Одеса, в ході засідання виконавчого комітету Одеської міської ради прийнято рішення "Про затвердження Статуту комунального позашкільного навчального закладу Одеської міської ради "Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа "Джінестра" в новій редакції". Дане рішення передбачає створення на базі спортивної школи "Джінестра" відділення з хокею з шайбою.

"Ми повернули великий лід в Одесу. А значить, своє друге народження отримали такі види спорту, як: фігурне катання і хокей. Якщо з фігурним катанням все більш-менш ясно, то сьогодні хокей не має достатніх умов для розвитку. При цьому в місті є 4 хокейні команди і ентузіасти проводять змагання. На даний момент в Одесі в хокей грають близько 200 дітей і підлітків", - зазначив міський голова Одеси Генадій Труханов.

Як зазначили у міськраді, відкриття в Одесі на базі спортивної школи "Джінестра" відділення з хокею дозволить виховати нове покоління професійних хокеїстів, які гідно представлять Одесу і Україну на світовій спортивній арені.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme