UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві підрядники "поцупили" більше ста тисяч, за які мали відремонтувати дитячі майданчики

Бюджетні кошти, які виділялися на ремонт спортивного ігрових майданчиків, так і залишилися у виконавця робіт

У Миколаєві підрядники "поцупили" більше…

Прокуратура повідомила про підозру підряднику у привласненні більше 100 тис. грн бюджетних коштів при ремонті дитячих майданчиків у Миколаєві. Про це Depo.Миколаїв повідомили у прокуратурі.

Зазначається, що у п'ятницю, 24 лютого, за належного процесуального керівництва та з урахуванням зібраних доказів, процесуальним прокурором Миколаївської місцевої прокуратури №1 повідомлено про підозру одному із підрядників у привласненні 135 тис. грн бюджетних коштів, виділених на ремонт дитячого та спортивного ігрових майданчиків на території Заводського району міста.

Встановлено, що підрядник, яким було укладено договори на здійснення ремонтних робіт, вніс до актів виконаних робіт недостовірні дані про виконання робіт. Так, роботи ним взагалі виконані не були, внаслідок чого місцевому бюджету спричинено збитки у розмірі 135 тис. грн. Дії вказаної особи кваліфіковано за ч.ч. 1, 3 ст. 191, ч.1 ст. 358 та ч.4 ст. 358 КК України (привласнення чужого майна, підроблення документів та використання завідомо підробленого документа). Досудове розслідування триває.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme