UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Трагедія у Княжичах: З'явились нові деталі перестрілки

У Княжичах відбувся слідчий експеримент, під час якого інсценували перестрілку між правоохоронцями

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на ТСН.

Як виявилось у конфлікті брала участь й "третя сила". Група беркутівців заходила з лісу. Раніше слідчі не розповідали, що у стрілянині брали участь 23 особи. Батько одного із загиблих поліцейських надав інформацію, яку не мають права розголошувати слідчі та учасники.

"Я хочу показати, що машину видно у разі темряви, навіть якщо снігу більше підкинути. Вони повинні були під'їхати, оточити машину, так як їх було дуже багато. Сказати: "На вихід з піднятими руками, ми з такого-то підрозділу" , - розповів він.

За даними прокуратури, першим відкрив вогонь працівник охорони, однак на зазначається, чому саме спецпідрозділ КОРД відкрив настільки потужний вогонь у відповідь і хто саме віддав наказ.

Нагадаємо, у ніч проти 4 грудня в результаті перестрілки в селищі Княжичі Київської області загинули п'ять співробітників поліції.

Трагедія сталася через те, що співробітники ДСО, які прибули на виклик, переплутали поліцейських-розвідників з грабіжниками та затримали їх, а співробітники КОРД, які прибули на допомогу поліцейським, відкрили вогонь по працівникам ДСО, подумавши, що це бандити.

За даними МВС, один з грабіжників у Княжичах Київської області, яких планували затримати правоохоронці, виявився ветераном органів внутрішніх справ і екс-співробітник Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Ігор Касян.

Луценко заявляв, що наразі 17 правоохоронців підозрюють у причетності до стрілянини у Княжичах, внаслідок якої загинули 5 силовиків.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme