Тимчук: Дивно, що ми дізнаємося про візит Савченко в Донецьк від "МДБ ДНР"

Депутат парламенту від фракції "Народний фронт" Дмитро Тимчук прокоментував черговий візит нардепа Надії Савченко (позафракційна) на окуповані території

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі. передає Depo.Донбас.

Тимчук назвав дивним той факт, що про візит депутата Савченко на окуповані території країна дізнається із сайтів бойовиків.

"Надія Савченко знову в Донецьку. Дивно, звичайно, що ми про це дізнаємося від "МДБ ДНР". У цьому контексті сподіваюся, що в програмі візиту Савченко - поміняти мандат народного депутата України на нині визнаний самим Путіним "папірець" від "народної ради "ДНР". Ну, щоб уже розставити всі крапки над "і" і не плутати вдячну публіку", - зазначив депутат.

Нагадємо, Савченко приїхала у Донецьк разом з керівником українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимиром Рубаном.

За даними російського "Інтерфаксу", вони збираються відвідати Макіївську колонію.

На засіданні Верховної Ради народний депутат від БПП Тетяна Ричкова заявила, що Надія Савченко підбурювала військових в АТО їхати на Київ і вчиняти державний переворот.

Зазначимо, що Савченко 7 грудня 2016 року в Мінську зустрічалася з представниками Росії і лідерами так званих "ДНР" і "ЛНР" Олександром Захарченко та Ігорем Плотницьким. За словами нардепа, основною метою зустрічі була необхідність вирішення питання обміну полоненими.

Ця зустріч викликала широкий резонас в суспільстві. Зокрема, Савченко звинуватили в зраді України в інтересах Кремля. Через цей скандал нардепа згодом виключили з партії "Батьківщина".

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme