Суд арештував у Охендовського Lexus і ще 100 грн

Солом'янський суд 24 лютого частково арештував майно голови Центральної виборчої комісії Михайла Охендовського

Так було частково задоволене клопотанням детектива Національного антикорупційного бюро, повідомив адвокат Охендовського Олег Бабіч, передає Depo.ua з посиланням на "Українську правду".

Суд обмежився арештом автомобіля 2008 року випуску, єдиного банківського рахунку Охендовського, залишок на якому складає близько 100 гривень, а також 22 акцій, придбаних Охендовським у середині 90-х.

"Навіть таке рішення суду є незаконним. Уже в понеділок на це рішення буде подана апеляція", – повідомив адвокат.

Нагадаємо, що, згідно з останньою декларацією за 2015 рік, Охендовському належить місце у підземній автостоянці, 22 акції "Запоріжжяобленерго", 43 долари на рахунку в "Укргазбанку", 205 тис. грн готівкою, автомобіль Lexus LX 570 2008 року випуску, мисливський карабін, запонки і годинник.

Голова Центрвиборчкому зареєстрований у квартирі в Києві площею 54 кв.м., власницею якої є його матір. Більшість майна і бізнесу родини Охендовського оформлено на його дружину і тещу.

Довідка: 13 грудня детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили голові Центральної виборчої комісії Михайлу Охендовському про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 та ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України ("Одержання хабарів у великому та особливо великому розмірах особою, яка займає особливо відповідальне становище").

Пізніше, Солом'янський районний суд Києва відмовився відсторонити Охендовського від займаної посади.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme