UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Стало відомо, які об'єкти освітньої галузі планують ввести в експлуатацію

У 2017 році планують введення в експлуатацію СЗШ І-ІІст. на 150 учнів з двома дошкільними групами і фельдшерським пунктом в с. Пристань Сокальського району

Про пріоритетні об'єкти незавершеного будівництва у галузі освіти, які планують завершити у 2017 році розповів в.о. начальника управління капітального будівництва Роман Пишняк, пише Depo.Львів.

"При виборі об'єктів ми врахували низку критеріїв – це, зокрема обсяг фінансування на окремих об'єктах, можливість завершити ремонтні чи будівельні роботи у певні терміни, їхня загальна вартість тощо", - зазначив під час звіту Роман Пишняк.

У 2017 році планують введення в експлуатацію СЗШ І-ІІст. на 150 учнів з двома дошкільними групами і фельдшерським пунктом в с. Пристань Сокальського району (кошти ДФРР – 8 млн 457 тис грн, бюджет розвитку обласного бюджету – 940 тис грн).

Також за словами Романа Пишняка, за умови достатнього фінансування триватиме добудова 12-ти класних приміщень і реконструкція існуючого блоку школи в с. Черниця, Миколаївського району та будівництво дитячої туристичної бази центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді на вул.Ів.Франка,156 у Львові.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme