Шевченко не буде кликати Тимощука допомогати в збірній України

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував зустріч з колишнім капітаном національної команди Анатолієм Тимощуком на матчі "Шахтар" - "Сельта"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Sport Arena. Нагадаємо, що Шевченко і Тимощук зустрілися на трибунах під час матчу Ліги Європи "Шахтар" - "Сельта" у Харкові. Футбольна спільнота заговорила про можливу співпрацю двох легенд збірної України в тренерському штабі національної команди, проте Шевченко спростував таку можливість.

"Тимощук приїхав підтримати свою колишню команду. Ми з ним завжди спілкуємося, його думку дізнатися завжди цікаво. Це рекордсмен збірної України. Розмов на тему залучення його в наш тренерський штаб збірної ми поки не вели. Толік не так давно тільки завершив свою кар'єру гравця, але він тут же і почав нову - отримав тренерський диплом. Тому, ми побажаємо йому удачі.

Якщо він прийме рішення стати головним тренером або ж помічником, або ж буде працювати в якійсь іншій футбольній структурі, то у нього для цього вистачить досвіду. Він був великим гравцем для українського футболу. Я про нього можу сказати тільки хороші слова", - заявив Шевченко.

Читайте також: Чому Тимощуку потрібно визначитися: він патріот чи "годує сепаратистів"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme