Ще семеро саперів Центру розмінування ЗСУ отримали сертифікати від канадців

Семеро саперів отримали сертифікати інструкторів

Ще семеро саперів Центру розмінування ЗС…

У Кам'янецькому Центрі розмінування ЗСУ, завершився третій двотижневий курс підготовки молодших командирів, який проводили військовослужбовці Збройних Сил Канади, передає Depo.Хмельницький.

Як повідомив прес-офіцер Андрій Агеєв, 7 військових саперів, які здобували кваліфікацію інструкторів, отримали сертифікати про завершення підготовки та відповідний фаховий рівень. Особливістю цього випуску є те, що троє військовослужбовців Центру розмінування, які вже мають відповідну підготовку, під час проведення даного курсу виступили в ролі інструкторів.

"Вже зараз я можу впевнено сказати, що сьогоднішній сержант це справжній професіонал, людина яка володіє насамперед життєвим та бойовим досвідом, надійний помічник та товариш під час виконання будь-якого завдання, - наголосив заступник начальника Центру розмінування ЗСУ підполковник Олег Гаврилюк. - Іініціатива проведення курсу підготовки молодших командирів канадськими колегами, в Центрі розмінування всіляко заохочувалась та підтримувалась. Влада сержанта повинна бути вагомою і авторитетною, вона має будуватися на особистій підготовці, лідерських якостях та професійних знаннях. Досягти цих високих стандартів вже сьогодні нам допомагають досвідчені військові інструктори з Канади, за що ми їм безмежно вдячні".

Нагадаємо, нещодавно сертифікати зразку НАТО отримали 15 українських військовослужбовців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme