Роберт Де Ніро змушений зніматися в поганому кіно через великі витрати дружини,- ЗМІ

Нещодавно актор втратив терпіння і на повний голос заявив дружині, що йому доводиться грати ролі в огидних картинах, оскільки та розтратила всі його гроші

Про це передає Depo.ua з посиланням на New York Post.

Відомий голлівудський актор, володар двох золотих статуеток "Оскар" Роберт Де Ніро змушений зніматися в відверто поганих фільмах, щоб хоч якось покрити величезні витрати своєї дружини Грейс Хайтауер.

Фінансові проблеми в родині Де Ніро і Хайтауер виникли через мережі кав'ярень Grace Hightower & Coffees of Rwanda, яка відкрилася п'ять років тому. Однак бізнес виявився збитковим і поступово прогорає, паралельно висмоктуючи великі суми грошей з бюджету актора.

Як стверджує видання, нещодавно Де Ніро розлютився і в публічному місці - одному з барів Манхеттена - голосно заявив дружині: "Мені не довелося б зніматися в поганих фільмах, якби ти не витрачала всі мої гроші!"

В останні роки Роберт Де Ніро не раз опинявся під вогнем критики за зйомки в поганому кіно. Так, за одну з останніх своїх ролей в картині "Дідусь легкої поведінки" актор потрапив в список номінантів на "Золоту малину" - антипремію, яка вручається за найгірший фільм року.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme