UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Прокуратура повернула Грицівському училищу понад 150 гектарів землі

Землі вартістю зверх 7 млн грн перебували у підприємця в незаконному користуванні

Прокуратура повернула Грицівському учили…

На Шепетівщині прокуратура виявила факт незаконного коритсування землями навчального закладу, передає Depo.Хмельницький.

Як поінформували в прес-службі облпрокуратури, мова про 153 га земель вартістю понад 7 млн гривень, якими незаконно користувався приватний підприємець.

У січні 2016 року між навчальним закладом та місцевим агровиробником укладений договір про спільний обробіток землі, відповідно до якого підприємству передали у користування земельну ділянку державної власності, розташовану на території Грицівської селищної ради Шепетівського району, загальною площею 152 га та вартістю понад 7 млн грн.

В порушення вимог законодавства зазначена земельна ділянка фактично використовувалась приватним суб'єктом господарювання для отримання прибутку.

"Крім того, училище є лише постійним користувачем земельної ділянки, а тому не наділене правом розпоряджатись нею", - повідомили в прокуратурі.

На виконання рішення суду, у лютому цього року земельна ділянка загальною площею 152 га та вартістю понад 7 млн. грн. повернута навчальному закладу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme