Під Харковом чоловік влаштував у квартирі наркопритон

Харківські правоохоронці затримали чоловіка, який виготовляв та зберігав наркотики

Під Харковом чоловік влаштував у квартир…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації поліції в Харківській області, за допомогою до працівників Дергачівського ВП звернулася 53-річна жителька міста Харкова, яка здала у найм власну квартиру в Дергачах чоловіку.

За відомостями поліції, жінка поскаржилася, що у помешканні часто чутно запах ацетону і до квартири постійно приходять невідомі молодики.

Поліцейські одразу прибули за вказаною господаркою адресою та оглянули помешкання. У квартирі правоохоронці виявили квартиранта та його трьох товаришів.

Правоохоронці знайшли у квартирі три шприци з залишками рідини бурого кольору, полімерну пляшку, заповнену рідиною жовто-коричневого кольору з різким запахом ацетону, порожню пляшку з залишками рідини коричневого кольору, металеві каструлю і черпак, дев'ять столових ложок зі специфічним нашаруванням. Квартирозйомник намагався сховати речові докази у сміттєвому пакеті.

Слідчим Дергачівського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до 3 років позбавлення волі.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme