UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Пасічники Львівщини переймають досвід німецьких колег

У конференції взяли участь близько 150 пасічників, дослідників, генетиків, біологів, науковців з України, Німеччини, Молдови, Румунії, Білорусі та Польщі

Днями у Львові відбулась Міжнародна науково-практична конференція "Селекція європейських бджіл. Теорія та практика". У конференції взяли участь близько 150 пасічників, дослідників, генетиків, біологів, науковців з України, Німеччини, Молдови, Румунії, Білорусі та Польщі. Про це повідомили в департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації, пише Depo.Львів.

"Під час конференції німецькі науковці розповіли колегам про свої новітні здобутки у галузі селекції та генетики бджіл, - зазначила директор департаменту Наталія Хмиз. - Крім того, німецькі фахівці навчали учасників конференції як розробляти інноваційні проекти; розповіли про те, які новітні технології необхідно впроваджувати у бджільництво; зупинились на темі покращення здоров'я бджіл, тощо".

На думку посадовця, учасники конференції здобуті знання зможуть використати під час вирішення питання реалізації експорту бджолопродуктів до країн Європи, організації спільних виставок та семінарів.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme