Одеський адмінресурс підозрюють в організації шабашу сепаратистів

Під будівлями районних адміністрацій міста місцева рада ветеранів централізовано збирала пенсіонерів з символікою країни-окупанта

Одеський адмінресурс підозрюють в органі…

Як передає Depo.Одеса, громадські активісти Одеси підозрюють, що міська влада, які курирує діяльність ради ветеранів, причетна до організації сепаратистського шабашу 23 лютого.

Так активісти зривали сепаратистські плани під Київською та під Малиновською адміністраціями, звідки цілеспрямовано продзвонювали пенсіонерів, запрошували їх за винагороду взяти участь в мітингу на честь 23 лютого і збиралися їх централізовано відвести на Алею Слави.

"Найбільше у всій цій історії мені подобається, що для організації подібних антиукраїнських мітингів використовують адмінресурс", - зазначив активіст Олександр Жирносенко.

У підсумку, патріотам вдалося заблокувати автобуси і зірвати акцію.

Нагадаємо, що вчора на Алеї Слави в Одесі шукали вибухівку через повідомлення про замінування. Саме там одеські сепаратисти мали зібратися на шабаш на честь радянського свята. Також повідомлялося, що в Одесі літні люди з колорадськими стрічками організовано "пакувалися" в автобуси.

Радник голови управління Нацполіції в Одеській області запевнив, що правоохоронці проінструктовані присікати будь-які спроби провокацій, але це не завадило любителям "совка" влаштувати перепалку з патріотами України.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme