В Одесі на журналістку телеканалу Гончаренка напали прихильники "русского міра"

На журналістку місцевого каналу "Думская" напали агресивні пенсіонери

Як повідомляє Depo.Одеса, про це стало відомо з сюжету "Думскої.ТВ".

За даним телеканалу, 23 лютого біля Київської райдержадміністрації в Одесі в автобусі проросійсько налаштовані громадяни накинулася на журналістів - почали бити їх квітами та виштовхувати з автобуса.

Слід зазначити, що цей канал та новинний сайт "Думская" пов'язують з народним депутатом від БПП Олексієм Гончаренком.

Нагадаємо, що 23 лютого спочатку ЗМІ, а потім і силові органи повідомили про викрадення Олексія Гончаренка в Одесі. У ГПУ запевняють, що вживають всіх заходів для розшуку парламентаря.

Пізніше стало відомо, що Гончаренко у безпеці, а у прокуратурі пообіцяли надати докази небезпечності сепаратистів, які його викрали. За словами правоохоронців, Гончаренка мали знівечити, але не вбивати. Серед нападників був і замовник викрадення депутат Ліманської районної ради Одещини Олександр Кушнарьов - батько чоловіка на прізвище Кушнарьов, який загинув під час трагічних подій в Одесі 2 травня 2014 року.

В одного з викрадачів Гончаренка знайшли новий російський паспорт. Викрадачам Гончаренка загрожує 12 років ув'язнення.

Також нардеп повідомив, що його роль у спецоперації виконував співробітник СБУ схожої комплекції.

За даними Depo.Одеса, 23 лютого на Алеї Слави в Одесі шукали вибухівку через повідомлення про замінування. Саме там одеські сепаратисти мали зібратися на шабаш на честь радянського свята. Також повідомлялося, що в Одесі літні люди з колорадськими стрічками організовано "пакувалися" в автобуси.

В Управлінні Нацполіції в Одеській області запевнили, що правоохоронці проінструктовані присікати будь-які спроби провокацій, але це не завадило любителям "совка" влаштувати перепалку з патріотами України.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme