UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Жовківщині реалізували пілотний проект розвитку сільських територій

Громади району можуть подавати вищеназвані проекти на конкурс інвестиційних програм та проектів ДФРР

Рік тому Жовківський район був обраний пілотною територією для реалізації проекту голландської програми європейського партнерства MATRA "Розвиток потужності громад для участі у впровадженні та здійсненні контролю процесу реформ у сільському господарстві, управлінні земельними ресурсами та розвитку сільських територій". У Києві під час завершальної конференції було оголошено про успішну реалізацію та завершення цього пілотного проекту. Про це повідомили в департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації, пише Depo.Львів.

Участь у конференції взяли Надзвичайний та Повноважний Посол Королівства Нідерландів в Україні Кейс Ян Рене Кломпенхаувер, заступник міністра аграрної політики та продовольства України Олена Ковальова, представники українського та голландського агробізнесу, громадських платформ.

За словами директора департаменту Наталії Хмиз, у рамках реалізації проекту сформували та презентували Жовківську платформу, де громадами розроблено 2 проектні ініціативи: cтворення мережі туристично-рекреаційних об'єктів для розвитку зеленого, активного та велотуризму та громадського об'єднання із закупівлі та реалізації сільськогосподарської продукції на базі СОК "Агродвір".

Громади району можуть подавати вищеназвані проекти на конкурс інвестиційних програм та проектів ДФРР, а також претендувати на гранди міжнародної технічної допомоги.

Слід зазначити, що проект голландської програми європейського партнерства MATRA реалізовувався з січня 2016 року за підтримки уряду Нідерландів щодо розвитку сільських територій.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme