На Сумщині спроба вирішити багаторічний конфлікт призвела до вбивства

58-річний житель Серединобудського району наніс близько десяти ударів сокирою по голові односельцю

На Сумщині спроба вирішити багаторічний…

Як з'ясували в ході дізнання співробітники поліції Серединобуди, того вечора до 59-річного жителя району прийшов на гостини його 58-річний односелець, з яким у власника будинку протягом останніх сімох років час від часу виникали різні конфлікті ситуації. Зустріч сусідів не обійшлась без вживання алкоголю. Але замість мирної розмови між ними за кілька годин спалахнув новий конфлікт, який переріс у бійку, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

"Господар вхопив сокиру та став наносити нею удари по голові своєму приятелю по чарці, - коментує розвиток подій начальник Серединобудського відділення поліції Олександр Романовський. - Як згодом встановили фахівці-судмедексперти, він наніс потерпілому близько десяти ударів по голові. Навіть після таких травм постраждалому стало сил пройти понад півсотні метрів у напрямку свого будинку. Лише наступного дня труп чоловіка знайшли його односельці".

Наразі підозрюваного затримано в порядку статті 208 Кримінально процесуального кодексу України. Ведеться досудове слідство у кримінальному провадженні, відкритого за ознаками ч.1 ст. 115 Криминального кодексу України "Навмисне вбивство". Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme