UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві депутата-"опоблоківця" підловили на "кнопкодавстві"

Депутат Микола Кравченко вирішив додати голосів у голосуванні за сесійні питання 

У Миколаєві депутата-"опоблоківця" підло…

Депутат Миколаївської обласної ради Микола Кравченко на сесії, 23 лютого, порушив правила персонального голосування, натиснувши кнопки на пульті своїх колег під час їх відсутності у сесійній залі. Про це повідомляє Depo.Миколаїв з посиланням на "Мой город".

Свої картки для голосування залишили в апараті депутати від "Опозиційного блоку" Микола Лучний і Світлана Гладун. Під кінець семигодинного засідання сесії, їх колега по фракції Микола Кравченко вирішив скористатися моментом і почав голосувати одразу за трьох. Такою "методикою" голосування депутат скористався як мінімум шість разів.

Довідка: Кнопкодавство - злочин і порушення Конституції України, визнано Євросудом з прав людини, але за який не передбачено ніякої відповідальності. Злочинність такої практики визнають ряд країн, де законодавством за неособисте голосування введена кримінальна відповідальність. В Україні зареєстровано лише законопроект № 1895 який передбачає досить незначну відповідальність депутатів ВРУ — від позбавлення депутата права на певний період брати участь у пленарних засіданнях, виплат, права займати деякі посади у ВР, до поїздок у відрядження за державний рахунок.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme