UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Росії бурят, "приводячи до тями" дружину, заштовхав її до смерті

Повертаючи додому запійну дружину, чоловік "для профілактики" штовхав її по голові 

Згідно з рішенням суду житель Селенгінського району до смерті побив свою дружину. Затриманий чоловік відразу визнав свою провину. Слідства і суду він докладно розповів про те, що сталося, передає Depo.ua З посиланням на baikal-daily.

Пара жила разом 18 років. Він працював то пастухом, то сторожем-гробником. Вона не працювала. В якийсь час дружина почала сильно випивати, але чоловік не підтримав її в цьому починанні. І жінка стала йти з дому до знайомих, щоб випити на гроші чоловіка.

Під час запоїв жінка пропадала на кілька днів. Через постійні п'яноки вони часто сварилися з чоловіком. Інколи подружжя билися, він наносив їй побої. Але дружина ніколи не зверталася ні до правоохоронних органів, ні до медичних установ.

У 2008 році у них народилася дочка. Чоловік думав, що дружина "в зв'язку з народженням дочки візьметься за розум і перестане пити". Однак це на неї ніяк не вплинуло.

Він шукав її по селу, знаходив в будинках у тих, хто п'є. Зі злості чоловік бив жінку, "щоб провчити, але це не допомагало".

Останнім часом він працював пастухом. Цілий рік щодня близько 07 години 15 хвилин чоловік виходив з дому, виганяв корів на пасовище. Назад він приганяв стадо близько 18 годин.

У той день чоловік повернувся додому близько сьомої вечора. По дорозі зайшов в магазин, купив продукти і пляшку горілки, "щоб випити з утоми. Дочка була одна, грала. Він приготував вечерю, вони поїли. Відпочив і близько 8 годин пішов шукати дружину.

Жінку чоловік знайшов в будинку у постійних товаришів по чарці - вони були обидві сильно п'яні. Дружина спала в одязі на ліжку. Він стягнув її і штовхнув один раз в обличчя, лаяв нецензурно.

"Бив її для профілактики. Щоб вона не бігала, нічого не продавала, нічого не пропивала. Щоб позбавити дитину матері - такого не було в помислах",- пояснював обвинувачений суду, додавши, що до цього, такі "профілактичні заходи" він застосовував 3 рази.

Виводячи п'яну з дому, за його словами, чоловік втратив рівновагу на ганку, і обидва вони впали вниз головою. Жінка втратила свідомість, чоловік почав приводив її до тями: тормошив, бив по щоках. А потім штовхнув п'ять разів по голові.

Не зумівши підняти дружину на плече, він потягнув її за волосся. Коли він приніс жінку додому, двері відкрила дочка. За її свідченнями, мама була тоді жива. Також дівчинка додала, що тато ніколи при ній не бив матір.

Вночі близько трьох годин чоловік прокинувся і зрозумів, що дружина не дихає. Він спробував її "розбудити", але пульсу вже не було. За словами дівчинки, батько був в шоці і навіть сказав: "Я піду, повішуся".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme