На полігоні під Дніпром частину бійців переселили з затоплених наметів

На полігоні запевняють, що просто не встигли відкачати воду

На полігоні під Дніпром частину бійців п…

Про це у "Фейсбуці" пише волонтер Юрій Мисягін, передає Depo.Дніпро.

"Частину військових 53-ї бригади в кількості 300 осіб тимчасово відселили в корпуси, поки не відкачають воду з наметів. Всі інші тисячі військових, включаючи 43-й батальйон, який входить до складу 53-й бригади, продовжують жити в наметах на полігоні", - пише Мисягін.

Як повідомляє волонтер, співробітники полігону в Черкасському і прес-служба ОК "СХІД" заявляють, що вони готувалися, очищали полігон, вивезли багато КАМАЗів снігу і що не встигли зробити відводи води.

Полігон в Черкаському, який перебуває у підпорядкуванні ОК "Схід", очолює генерал-майор Сергій Наєв.

"Люди вийшли із зони АТО, втомлені і викручені, а вони повинні розкидати щебінь, стелити дошки і будувати собі туалети. Ви бачили ці туалети? Краще їх не бачити. Навіщо тоді на полігоні є спеціальні служби? Для чого їх тримають? Є начальник полігону, який за це відповідає, є служби в ОК "СХІД", які теж відповідають за полігон", - пише волонтер.

За інформацією волонтера Дар'ї Андрусенко-Якуток, вночі 24 лютого на полігоні продовжували відкачувати воду з-під наметів 43-го батальйону, було відкачано 79% води.

Нагадаємо, рік тому бійці 93-ї бригади жалілися на умови проживання в на полігоні в Черкасському. Цього року з проблемами зіткнулася 53 ОМБр. Люди вимушені спати в калюжах.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme