UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Кубані порахували вартість продуктової корзини

У Краснодарському краї в січні вартість фіксованого набору товарів і послуг на одну особу склала 14 962 рубля (3196 грн)

Про це повідомили Depo.Кубань у прес-службі Росстату.

За відомостями служби, це майже на тисячу рублів менше, ніж, наприклад, у Санкт-Петербурзі, - 15 856 рублів. У Москві фіксований набір товарів і послуг у січні коштував 20 939 рублів.

У середньому по Південному федеральному округу такий набір коштує 13 544 рубля. Вище всього вартість фіксованого набору товарів і послуг в Далекосхідному федеральному окрузі - 17 632 рубля.

Довідка Depo.Харків. Фіксований набір товарів і послуг розроблений Росстатом для спостереження за цінами і зіставлення з ними купівельної спроможності в різних регіонах. У набір входить 83 найменування товарів і послуг. Це основні продукти харчування, в тому числі хлібобулочні вироби і крупи, м'ясо, молоко, яйця, риба, фрукти, овочі, безалкогольні та алкогольні напої, тютюнові вироби. Також Росстат моніторить ціни на ліки, одяг і взуття, предмети домашнього вжитку, побутову техніку, житлові послуги, воду, електроенергію, транспорт і багато іншого, включаючи також суто "особисті" витрати громадян.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme