UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївські депутати не захотіли призначали Берсона керівником українського театру

Під час голосування для призначення не вистачило голосів

Миколаївські депутати не захотіли призна…

Депутати Миколаївської обласної ради відмовилися призначати Миколу Берсона художнім керівником Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії. Вчора, 23 лютого, на сесії це питання декілька разів виносилося на голосування, проте голосів "за" не вистачило, повідомляє Depo.Миколаїв.

Як видно із списку поіменного голосування, яке розмістила у "Фейсбуці" Ірина Руденко, не підтримали кандидатуру депутати "Опозиційного блоку". Так депутат-"опоблоківець", директор російського драмтеатру Микола Кравченко заявив, що він не голосував через те, що вже протягом півроку облдержадміністрація та управління культури "кошмарять" російський театр, намагаючись прибрати його з посади директора культурного закладу: "На брехні і інтригах побудована робота управління культури, на підборі комісії, яка буде руйнувати роботу культури", - заявив Кравченко.

В свою чергу голова депутатської фракції "Наш Край" Володимир Луста, звертаючись до "опозиціонерів", назвав провальне голосування зведенням рахунків, зазначивши, що це найкращий театр в Україні: "Хочу звернутися до колег з "Опозиційного блоку" і до всіх. Ви знаєте, це дійсно зведення рахунків, я хочу сказати, що це найкращий театр в Україні серед обласних центрів, кращий директор театру, і якщо ми таким чином будемо вирішувати питання, я попереджаю, що поки я буду головою фракції "Наш край", жодного рішення, яке буде йти на підтримку ваших пропозицій, від фракції не буде", - сказав Луста.

У підсумку, після дискусій питання про призначення Берсона керівником українського муздрама перенесли на наступну сесію обласної ради.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme