Хлопець з Конотопу вбив мешканця Київщини через інтимні "чіпляння"

Щоб приховати вбивство 22-річний конотопчанин підпалив будинок із тілом

Хлопець з Конотопу вбив мешканця Київщин…

В одному з будинків села Великі Дмитровичі сталася пожежа. Під час гасіння полум'я було виявлено обгоріле тіло 52-річного власника помешкання. При проведення судово-медичної експертизи фахівці встановили, що причиною смерті стало проникаюче колото-різане поранення грудної клітини, пише Depo.Суми з посиланням на Відділ комунікації поліції Київської області.

За даним фактом слідчим відділом Обухівського відділення поліції було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та розпочаті слідчі дії.

Невдовзі працівникам поліції вдалося вийти на слід зловмисника. Ним виявився раніше судимий 22-річний житель м. Конотоп, що на Сумщині.

Встановлено, у пошуках заробітку молодий чоловік приїхав у село Великі Дмитровичі, де знайомий пообіцяв йому знайти роботу на місцевому комбінаті і запропонував своє житло. Однак, доброзичливий господар виявився любителем "хильнути зайвого".

Того трагічного дня чоловік напідпитку почав чіплятися до хлопця з пропозиціями інтимного характеру. Молодий квартирант не стерпів його фізичних домагань і накинувся на нього з ножем. Коли кривдник впав бездиханний, він підпалив будинок і поїхав до себе на Сумщину, де його затримали оперативні працівники поліції.

Наразі затриманий повністю визнав свою провину, йому оголошено про підозру у скоєнні злочину. Молодику загрожує позбавлення волі від семи до п'ятнадцяти років. Досудове слідство триває.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme