Гройсман у Раді приструнив Данилюка

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликав міністрів бути більш толерантними до народних депутатів

Про це він заявив під час засідання Верховної Ради, передає Depo.ua.

"Я знаю, що вчора в Раді тут була гаряча дискусія, але я вважаю, що треба займати більш толерантну позицію стосовно членів уряду і тут у мене немає жодних сумнівів. Ми підзвітні і підконтрольні українському парламенту і кожен міністр має це розуміти. Що стосується самої теми, те що трапилось, то трапилось, і зрозуміло, що це питання нам треба виправляти", - відповів Гройсман на запитання нардепа Максима Курячого про слова міністра Данилюка.

За його словами, відновлення податкової поліції – це більш простий шлях.

"Я вважаю, що потрібно створити єдину службу, Службу фінансових розслідувань України, яка буде якісною службою", - зазначив прем'єр.

"Я отримую десятками і сотнями скарги на листи податкової поліції, Служби безпеки відділу К, Служби економіки МВС. При першому наближенні 80% - я розглядаю ці звернення як реальний тиск на бізнес. А ми маємо боротися за те, що б забезпечити економічне зростання", - додав голова уряду.

Нагадаємо, 23 лютого у Верховній Раді сталася словесна перепалка між головою парламентського комітету з податкової і митної політики Ніною Южаніною та міністром фінансів Олександром Данилюком через податкову міліцію.

Данилюк назвав податкову міліцію репресивним органом.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme