Google розробив 3D-тур Верховною Радою

Команда Google відкрила двері Верховної Ради всім бажаючим завдяки розробленому 3D-туру в режимі Street View) на картах Google

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на офіційний блог компанії.

Відзначається, що не виходячи з дому, гості зможуть прогулятися по головній залі Верховної Ради, а також заглянути в кулуари і побачити, де спілкуються депутати в перервах між засіданнями.

Під час віртуальної екскурсії користувачі матимуть унікальну можливість побачити великий (8х4 метра) "Прапор Незалежності", який депутати першого скликання внесли в зал 24 серпня 1991 року.

У кулуарах також можна буде розглянути експозицію "артефактів Незалежності" - різноманітні експонати, пов'язані з боротьбою України за незалежність.

Щоб здійснити віртуальний тур по Верховній Раді України, потрібно зайти на Карти Google в режимі "Перегляду вулиць" і вибрати будівлю Верховної Ради України в Києві.

Раніше, команда Google запустила низку проектів, присвячених Івано-Франківській області. Зокрема, туристичний сайт "Подорожуй Івано-Франківською областю", де зібрані дані про кращі місця Прикарпаття для відпочинку.

Нагадаємо, 24 лютого під час пленарного засідання Ради Олег Ляшко з камерою в прямому ефірі показав робочі місця нардепів, керівництва парламенту та урядову ложу.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme