Головне - щирість: У Полтаві військові читають дітям казки

У Полтаві стартував проект "Переможемо разом", згідно якого військові будуть щотижня читати казки маленьким пацієнтам лікарні

Головне - щирість: У Полтаві військові ч…

23 лютого у Полтаві розпочали проект "Переможемо разом", суть якого полягає у тому, що учасники АТО читають маленьким пацієнтам лікарень казки та спілкуються з ними, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Hromadske Полтава.

Стартував проект у Полтавській дитячій міській клінічній лікарні в ендокринологічному відділенні, та на цьому зупинятись не планують. Наступним "пунктом призначення" є ортопедо-травматологічне відділення, де дітки часто прикуті до ліжка.

Ініціатором акції став ветеран війни, очільник Центру допомоги учасникам АТО Полтавщини Валерій Довженко.

Військовий впевнений, що ідея не залишиться тільки на Полтавщині, а стане всеукраїнською.
"Спілкування з дітьми може стати соціальною реабілітацією для учасників бойових дій, оскільки з дітьми треба проявляти щирість, адже вони відчувають фальш", - вважає організатор.

Лікарі, в свою чергу, погодились з ідеєю. На їх думку, бійці для діток стануть гарним взірцем сміливості та щирості.

Мама маленької пацієнтки Маші, Ірина Денисова, розповіла, що разом із дитиною отримала задоволення від прослуховування, також їй сподобалося, що книга українська. Військовий обрав для читання книгу Всеволода Нестайка "Тореадори з Васюківки".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme