Фонсека: Пенальті? Це ганьба!

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека прокоментував поразку своєї команди від "Сельти" в матчі 1/16 фіналу Ліги Європи (0:2)

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт "Шахтаря". "Передусім хочу привітати суперника. Сьогодні був досить відкритий футбол. Обидві команди створили величезну кількість моментів. Ми могли вирішити результат матчу вже на самому початку, потім "Сельта" зреагувала і також мала певні шанси. Звичайно, я не можу не сказати про 90-ту хвилину, коли нам призначили просто ганебний пенальті. Його там зовсім не було. Говорю це не просто так – я вже подивився відео епізоду. Арбітр навіть хотів дати жовту картку Гвідетті, але потім раптово трансформував це в пенальті. Це ганьба.

Сьогодні нас "посунула" не "Сельта", яка є гарною командою, а саме команда суддів. Дозвольте мені також пригадати перший тайм додаткового часу, де була гра рукою. Це теж було відверто видно – мав бути пенальті, проте його не призначили. Я не та людина, що шукає якісь відмовки. Я просто не можу про це не сказати. Тим паче в мене зараз повна роздягальня розлючених через це футболістів. Не міг не звернути на це вашу увагу", - заявив Фонсека.

Читайте також: "Шахтар" вилетів з Ліги Європи в Харкові . Як це було (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme