Донька замовника замаху на одеського нардепа: Гончаренко вдруге приніс горе в мою сім'ю

Донька депутата Ліманської райради Олександра Кушнарьова, якого підозрюють в органзації "викрадення" нардепа Олексія Гончаренка, вважає, що справа проти її батька є прітягнутою за вуха

Як передає Depo.Одеса, про це вона розповіла у коментарі виданню "КП в Україні".

"Батько та Гончаренко ніколи не зустрічалися... Я не знаю, чому він вибрав саме нашу сім'ю. Для мене це загадка, все притягнуто за вуха. Може, батько щось комусь говорив, я ж не знаю всіх нюансів. Я подивилася вчора відео прес-конференції, там ні прізвища, ні імен абсолютно нічого. Точно знаю лише одне – Гончаренко вдруге приніс горе в мою сім'ю", - зауважила вона.

Також жінка прокоментувала обшук у будинку батька, який поліція провела напередодні увечері.

"Вилучили несерйозні речі: кілька книг Олеся Бузини та Василя Волги, декілька георгіївських стрічок, тарілку, яку привезли з Росії", – додала Олена Кушнарьова.

Довідка Depo.Одеса. Син Кушнарьова Геннадій, який народився і прожив перші 12 років свого життя в Челябінську, був вірним продовжувачем справи батька, що закінчилося для нього вельми сумно - 2 травня 2014 року він загинув в Одеському будинку профспілок, задихнувшись від диму при пожежі. Кушнарьов-молодший вважався першим "комісаром Одеської дружини" і брав найактивнішу участь в сепаратистських акціях.

Нагадаємо, що 23 лютого спочатку ЗМІ, а потім і силові органи повідомили про викрадення Олексія Гончаренка в Одесі. У ГПУ запевняють, що вживають всіх заходів для розшуку парламентаря.

Пізніше стало відомо, що Гончаренко у безпеці, а у прокуратурі пообіцяли надати докази небезпечності сепаратистів, які його викрали. За словами правоохоронців, Гончаренка мали знівечити, але не вбивати. Серед нападників був і замовник викрадення депутат Ліманської районної ради Одещини Олександр Кушнарьов - батько чоловіка на прізвище Кушнарьов, який загинув під час трагічних подій в Одесі 2 травня 2014 року.

В одного з викрадачів Гончаренка знайшли новий російський паспорт. Викрадачам Гончаренка загрожує 12 років ув'язнення.

Також нардеп повідомив, що його роль у спецоперації виконував співробітник СБУ схожої комплекції.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme