CNN, The New York Times та ще кілька провідних ЗМІ не пустили на брифінг в Білому домі

Журналістів телеканалу CNN, а також провідних газет The New York Times, Los Angeles Times і Politico не пустили в п'ятницю, 24 лютого, на брифінг в Білий дім

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на CNN.

Кореспондент телеканалу, яка висвітлює роботу Білого дому, розповіла, що при вході в зал, де повинен був відбутися брифінг, її зупинив охоронець і повідомив, що її ім'я не значиться в списку присутніх.

Адміністрація президента США Дональда Трампа поки ніяк не прокоментувала ситуацію. Журналіст інформагентства Associated Press в знак солідарності бойкотував брифінг. Свій протест висловила асоціація кореспондентів Білого дому.

На прес-конференції, за інформацією CNN, були присутні кореспонденти консервативних видань Breitbart News, The Washington Times і One America News Network.

У розпорядку Білого дому на п'ятницю замість регулярного брифінгу було заплановано брифінг "без камер" офіційного представника Шона Спайсера. Його трансляція не велась.

Нагадаємо, що Дональд Трамп вже звинувачував CNN в упередженості і взагалі не приховував свого негативного ставлення до цього ЗМІ.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme