UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Бібліотеки 16 ОТГ Львівщини отримали книжковий подарунок

Ще декілька громад Львівщини отримають книжкові подарунки

16 об'єднаних територіальних громад Львівщини отримали комплекти книг кращих вітчизняних україномовних авторів, виданих львівськими видавництвами. Відповідну акцію із оновлення бібліотечних фондів ОТГ реалізували громадська організація "Центр громадської адвокатури" спільно з департаментом внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації, пише Depo.Львів.

"Акція спрямована на посилення спроможності бібліотек в ОТГ, а також зацікавлення жителів до читання сучасної україномовної літератури та її популяризація. Серед комплектів були дитячі книжки, пізнавальна та художня література", - зазначила в.о. директора департаменту внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА Ольга Березюк.

За її словами, таку ініціативу вдалося втілили в життя завдяки реалізації Регіональної програми сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства у Львівській області на 2014-2018 роки.

"Одним із завдань Регіональної програми є підтримка вітчизняного книговидання. Саме на виконання цього заходу програми щорічно за кошти обласного бюджету закуповується низка найкращих україномовних видань, які далі передають у бібліотеки. Так минулого року значна частина такої літератури була передана в Донецьку область, у бібліотеки та військові частини, що знаходяться у прифронтовій території", - зауважила Ольга Березюк.

За словами ініціаторів акції, у 2017 році ще декілька громад Львівщини отримають книжкові подарунки.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme