18-річний хлопець з Сумщини може втрапити за ґрати через марихуану

Крім того, ще два мешканця Конотопського району "попалися" з наркотиками

18-річний хлопець з Сумщини може втрапит…

Співробітники Конотопського відділу поліції отримали оперативну інформацію, що за місцем мешкання 18-річного жителя району можуть зберігатися наркотичні речовини. Під час санкціонованого огляду інформація підтвердилася.Правоохоронці виявили два паперових згортки з марихуаною, що зберігались на горищі будинку та у газовій плиті. Молодик пояснив, що влітку назбирав дикоростучих конопель, висушив їх та використовував для власного вжитку, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

У подібну ситуацію потрапив і 22-річний конотопчанин. Молодого чоловіка з афетаміном у кишені викрили поліцейські під час відпрацювання місцевих розважальних закладів. Він запевняв правоохоронців, що зберігав наркотик лише для власного вживання і не займався збутом психотропної речовини.

Ще одного підозрілого місцевого мешканця наряд поліції виявив поблизу однієї з багатоповерхівок. Побачивши правоохоронців, 28-річний чоловік став помітно нервувати, тож стражі порядку вирішили перевірити його особисті речі на предмет зберігання заборонених речовин. В ході огляду стражі порядку відразу з'ясували причину такої поведінки - в поліетиленовому пакеті конотопчанин зберігав посуд та інгредієнти, необхідні для виготовлення опію ацетильованого, а також використані медичні ін'єкційні шприци.

Вилучені наркотичні речовини працівники поліції направили на експертизу, а за вказаними фактами відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту), санкція якої передбачає до трьох років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme