UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

За три дні до сонячного затемнення: Що робити, щоб пережити

26 лютого 2017 року о 16:53 за київським часом відбудеться кільцеподібне сонячне затемнення

За три дні до сонячного затемнення: Що р…

За три дні до затемнення і протягом трьох днів після не варто робити ніяких важливих кроків, пише Depo.Закарпаття з посиланням на ТСН.

Не рекомендується здійснювати що-небудь важливе: фінансові операції, великі покупки, відповідальні переговори і ін.

Відповідальні заходи і поїздки краще перенести на інший період. 26 лютого бажано провести в спокійній обстановці, не роблячи нічого незвичайного і ризикованого, так як затемнення посилює найменші негативні фактори вібрацій цього дня.

Сонячне затемнення ідеальний час для того, щоб підвести підсумки минулого року, розібратися в своїх відчуттях. Якщо у вас не складаються з кимось стосунки, то уявіть його в своїй уяві і прислухайтеся до своїх відчуттів. Постарайтеся поставитися до цієї людини як до вчителя, подякувати за урок і пробачити його серцем. І тоді ваші відносини вирішаться найкращим чином.

Сонячне затемнення - унікальний момент, коли ви можете програмувати своє майбутнє на найближчий час. Бажано пам'ятати про практичність і реалістичність ваших намірів. Також не забувайте про інтереси інших людей, щоб ваші бажання не входили з ними в протиріччя.

День має сильну енергетику, тому магічні ритуали, проведені 26 лютого, дадуть хороші результати. І оскільки 26 лютого випадає на неділю, ви маєте можливість скористатися чудовим ритуалом на сонячне затемнення, магічним прийомом 1-го місячного дня і медитацією на свічку.

Першу місячну добу краще провести вдома. Постарайтеся бути терпимими до чужої думки і нічого не приймати близько до серця. Ставтеся до всього спокійно, зберігайте почуття гумору. Будь-яка ваша дія в цей місячний день вплине на виконання бажань протягом усього місячного місяця, який закінчиться 28 березня.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme