Вирішив проблему: Трамп хоче відправляти в Мексику іммігрантів з інших країн

Нові вказівки адміністрації США припускають депортацію нелегальних іммігрантів до Мексики, навіть якщо вони не мають громадянства цієї країни

Про це повідомляється в меморандумі, який був опублікований Міністерством внутрішньої безпеки, передає Depo.ua.

У документі є вказівка ​​на те, що всі іммігранти, яких спіймали без документів, будуть вислані в Мексику, де чекатимуть відправлення на батьківщину.

За даними ВВС України, міністр закордонних справ Мексики Луїс Відегарай був обурений рішенням американського президента Дональда Трампа і заявив, що його країна готова звернутися до ООН.

Наразі в Мексиці перебувають держсекретар США Рекс Тіллерсон і міністр внутрішньої безпеки Джон Келлі, які планують найближчим часом провести переговори з мексиканським президентом Енріке Пенья Ньєто.

Відносини між країнами останнім часом загострилися через погляди нового президента США щодо нелегалів. З моменту вступу на посаду Трамп почав реалізовувати програму щодо позбавлення Сполучених Штатів від нелегальних іммігрантів, через що налаштував проти себе не тільки їх, але і багатьох американців. Кілька днів тому мексиканці, які виступають проти політики американського лідера щодо нелегальних переселенців, утворили живу стіну вздовж кордону з Мексикою на знак протесту.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme