UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Ужгороді студенти вигадали історію про пограбування, щоб їх не сварили батьки

Студенти втратили свої речі з власної необережності, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння

В Ужгороді студенти вигадали історію про…

Про це Depo.Закарпаття повідомили у поліції області.

У вівторок, 21 лютого, до поліції звернулося двоє студентів з Ужгорода. Вони повідомили, що на набережній Незалежності, біля транспортного мосту, на них напало двоє невідомих та відібрали особисті речі. Відповідно до заяви, у 20-річного ужгородця відібрали сумку, де були паспорт, студенський квиток, кредитні картки та 1500 гривень. У його товариша, 23-річного студента, нібито відібрали гаманець з пропуском у гуртожиток, 200 гривень, кредитні картки та документ з навчального закладу.

Співробітники кримінальної поліції Ужгорода встановили, що студенти втратили свої речі з власної необережності, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння. Історію про крадіжку вони вигадали, щоб уникнути конфлікту з батьками.

Поліція вирішує питання про порушення кримінального провадження - завідомо неправдиве повідомлення про вчинення злочину. Таке правопорушення карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme