UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Україні набирають популярності букети з ковбаси та овочів

Коштує такий їстівний презент від 300 гривень

В Україні набирають популярності букети…

В Україні букет із ковбаси та овочів можна коштує від 300 до кількох тисяч гривень. Такі презенти набувають все більшої популярності, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на Gazeta.ua.

"Рік тому на подарунок мамі зробила букет із овочів. Ця ідея всім так сподобалась, що почали й собі замовляти подібне. Тоді вирішили спробувати букети з усього їстівного. Так з'явилися перші букети з ковбаси та тараньки," - розповідає про виникнення ідеї флористка Лілія Бервецька.

За її словами, всі продукти закуповують самі. Не всі сорти підходять, деякі смачні види м'яса не скручуються чи швидко обвітрюються.

Букети готують в день замовлення і передають замовнику.

"У нас виникла проблема з доставкою. Не всі служби беруться доставляти такий товар, бо клієнту виходить дорого. Деякі клієнти приїжджають за букетами самі," - додає майстриня.

Ціна такого презенту залежить від вартості інгредієнтів та роботи.

"Найбільший букет важив 20 кілограмів і був в обхваті більш як півметра. Зроблений з фруктів. В складі - лимони, кумквати, лайми, - каже Лілія. - Фрукти й овочі закуповуємо на ринку, підбираємо ті, що мають гарний вигляд. Іноді на створення букета витрачаємо кілька годин. Однакових не виходить. Але можемо скласти букет за будь-які гроші."

Найчастіше купують вітамінні букети з лимонів і приправ до чаю.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme