UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінницькій ОДА не помічають масових звільнень через підвищення "мінімалки"

Заступник голови ОДА повідомив, що за останній рік кількість безробітних на Вінниччині значно зменшилася

У Вінницькій ОДА не помічають масових зв…

Учора, 22 лютого під час прес-конференції перший заступник голови Вінницької ОДА Андрій Гижко наголосив, що масового закриття підприємств малого й середнього бізнесу через підвищення мінімальних зарплат до 3200 грн в області не спостерігається. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Вінницької ОДА.

"Скепсис щодо підвищення мінімальних зарплат до 3200 грн., який нібито призведе до масового закриття підприємств малого й середнього бізнесу, не мав під собою підстав. Перші два місяці 2017 року показали неправомірність таких суджень", – повідомив Гижко.

За словами чиновника, на середину лютого минулого року у центрах зайнятості було зареєстровано 32 200 громадян Вінниччини. Через рік, тобто в лютому 2017 року зареєстровано 28 100 осіб, що й дозволило йому зробити оптимістичний висновок.

"Детальний аналіз ситуації показав, що із 40 тис. приватних підприємців лише 2300 платили податки і подавали декларації. Тобто 37 тисяч фізичних осіб - підприємців подавали нульові декларації і жодним чином не впливали не економіку області",- додав Гижко, коментуючи ситуацію з масовим припиненням підприємницької діяльності ФОПами області.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme