UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У скандального тернопільського попа-гультяя з'явилася група підтримки

За екс-архієпископа заступилися члени 23 підрозділів Української народної самооборони (УНСО), де Мстислав, виявляється, був головним духівником

У скандального тернопільського попа-гуль…

Тернопільського священника, який полюбляє гучні гулянки в компанії запальних дівчат, хочуть повернути на посаду, яку він втратив через свою неприпустиму поведінку, передає Depo.Хмельницький.

Як інформує видання Ровесник, УНСОвці звернулися до предстоятеля УАПЦ Блаженнійшого Макарія з проханням повернути архієпископа у штат та поновити на посаді керуючого Тернопільською та Хмельницькою єпархіями.

Рішення виключити Мстислава з числа єпископів УАПЦ народні самооборонцівці вважають передчасним і невиваженим.

"Архієпископ Мстислав як непересічна особа, переконаний патріот буде значно корисніший церкві на колишній посаді. Тож просимо владику Макарія і Архієрейський Собор УАПЦ поновити нашого духівника", - заявили УНСОвці.

Нагадаємо, архиєпископ Тернопільський і Подільський УАПЦ владика Мстислав з компанією підлеглих скандально погуляли у нічному клубі під час строгого посту.

Пізніше на сайті УАПЦ з'явилася заява з проханням не карати церковника.

Згодом синод УАПЦ покарав намісника божого, відправивши його у чоловічий монастир вимолювати прощення. Тимчасово також його відсторонили від виконання обов'язків.

Втім, як виявилося пізніше, до монастиря святий отець так і не поїхав. Натомість - розважався у компанії заміжньої жінки і радів життю й далі.

Предстоятель УАПЦ Макарій привселюдно вибачився за тернопільського попа-гуляку.

Рішенням собору священника "вивели" з УАПЦ.

Тим часом, низка священників покинула Тернопільську єпархію УАПЦ через попа-гульвісу і разом зі своїми парафіями перейшли до складу Хмельницької єпархії УПЦ.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme