UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві виступили проти госпітального округу

Сесію Миколаївської міськради транслюватимуть у прямому ефірі

На Львівщині під час сесії Миколаївської міської ради голова фракції ВО "Свобода" Михайло Галущак зареєстрував звернення щодо створення у місті Миколаєві госпітального округу та забезпечення трансляції наживо засідання сесій міськради. Про це пише Depo.Львів.

За словами свободівця, жителі міста Миколаїв глибоко стурбовані інформацією від департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА щодо створення на території Львівщини шести госпітальних округів.

"Це не медична реформа, а якісь медичні експерименти! Як інакше можна пояснити те, що в.о. директора департаменту охорони здоров'я ЛОДА Ірина Микичак не може відповісти на конкретні запитання ‒ якими будуть функції госпітального округу, яка доля лікарень, що до нього входитимуть, чи буде скорочення медперсоналу. Незрозуміло також, за якими критеріями будуть створюватись ці госпітальні округи. Деякі райони области вже направили свої звернення в ОДА та обласну раду, де зазначено, що вони готові на своїй базі формувати госпітальний округ, а інфраструктура у місті Миколаїв нічим не гірша", ‒ зазначив Михайло Галущак.

Ще одне питання, яке порушив під час сесії депутат-свободівець перед міським головою Миколаєва ‒ забезпечення трансляції наживо засідання сесій.

"На пленарних засіданнях сесії Миколаївської міськради затверджуються важливі рішення для громади міста. А жителі не завжди мають можливість відвідати сесію. Налагодження трансляції сесії значно спростило би можливість стежити за рішеннями депутатського корпусу, який обирала громада міста", ‒ йдеться у депутатському зверненні.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme