У Кернеса віддадуть півмільйона наближеній до творця "Одоробла" фірмі

Харківська міськрада замовила проект реконструкції майдану Павлівського

У Кернеса віддадуть півмільйона наближен…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у "Харківському антикорупційному центрі", Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міськради 22 лютого уклало три угоди з ТОВ "Ароф" щодо виконання проектних робіт загальною вартістю 580,78 тис. грн.

Зокрема, ТОВ "Ароф" отримає 238,2 тис. грн за проект щодо реконструкції майдану Павлівського на ділянці від вулиці Університетської до майдану Пролетарського, ще 112,5 тис. грн за корегування проекту реконструкції майдану Павлівського на ділянці від вулиці Університетської до майдану Пролетарського. Ще 230 тис. грн ТОВ "Ароф" отримає за проект реконструкції вулиці Клочківської від проспекту Перемоги до вулиці Промислової.

Відомо, що головний архітектор міста Сергій Чечельницький був серед засновників фірми "Ароф". Потім серед засновників з'явилася його донька Катерина Чечельницька.

Зараз єдиним засновником залишилася Майя Поліванова.

Директором підприємства вказана Тетяна Поліванова.

За останні роки фірма "Ароф" отримала від мерії Харкова понад 10 млн. грн.

Як повідомляв Depo.Харків, у Харкові на місці пам'ятника Леніну на площі Свободи за результатами конкурсу має бути встановлена 86-метрова колона із ангелом і хрестом. Одними із авторів проекту є рідний брат головного архітектора Харкова Павло Чечельницький і сам головний архітектор Харкова Сергій Чечельницький. Мешканці міста охрестили цю скульптурну композицію "Одоробло".

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme