UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Кам'янці горіли одразу шість автівок

Поліція розшукує "палія", що скоїв злочин

У Кам'янці горіли одразу шість авті…

Вночі невідомий зловмисник шляхом підпалу пошкодив 6 автомобілів, припаркованих у дворах будинків в північній частині Кам'янця, повідомляє Depo.Хмельницький.

"Транспортні засоби сильно не постраждали. Наразі правоохоронці докладають максимум зусиль для пошуку хулігана," - кажуть в прес-службі ГУ НП області.

Близько 2-ї години ночі на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що у дворі будинку невідомий шляхом підпалу пошкодив декілька автомобілів. Люди самі швидко загасили вогонь, так що постраждало тільки лако-фарбове покриття шести транспортних засобів: двох "ВАЗів", "Славути", двох Daewoo та Mitsubishi Lancer.

Правоохоронці, які виїхали на місце події, підтвердили, що в усіх шести випадках причиною займання транспортних засобів є підпал.

За фактами працівники поліції відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.194 - умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські розшукують зловмисника і звертаються до усіх, хто став свідком цих протиправних дій або має будь-яку інформацію, що стосується даних злочинів, з проханням повідомити про це до Кам'янець-Подільського відділу поліції за номерами 6-45-85 або "102".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme