UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Кам'янці подовжать виплати почесним містянам після їх смерті нащадкам

Неповнолітнім дітям померлих осіб, яких відзначили званням "Почесний громадянин міста", хочуть продовжити фінансову підтримку

У Кам'янці подовжать виплати почесн…

Неповнолітнім дітям померлих осіб, яких відзначили званням "Почесний громадянин міста", можуть продовжити виплачувати грошову допомогу з міського бюджету, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією сайту мерії.

Члени виконкому погодили відповідний проект рішення сесії міської ради, який передбачає збільшення фінансування на вказану програму.

Пропонується доповнити заходи комплексної програми соціального захисту міста Кам'янця-Подільського на 2017-2021 роки пунктом про виплату неповнолітнім дітям померлих осіб, відзначених званням "Почесний громадянин міста Кам'янця-Подільського", грошову допомогу у розмірі 3 тис. грн раз у рік кожному до досягнення ними повноліття.

Звання присвоюється особам, що здобули популярність і повагу у жителів міста завдяки вагомому особистому внеску у розвиток міста, миротворчу, доброчинну діяльність, за мужність і відвагу, а також учасникам бойових дій, зокрема АТО.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme