UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Харкові затримали наркодилера

Харківські правоохоронці затримали молодика, який займався постачанням наркотиків

У Харкові затримали наркодилера…

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації поліції в Харківській області, оперативниками Холодногірського відділу поліції під час відпрацювання території міста було встановлено, що 19-річний харків'янин за місцем мешкання вживав та займався збутом марихуани.

За відомостями поліції, підозрюваний був затриманий після чергової "операції" з продажу. У нього були вилучені гроші за збут 5 гр марихуани.

Під час огляду квартири правоохоронці вилучили рослинну речовину зеленого кольору у висушеному та подрібненому стані вагою близько 50 гр, фрагмент полімерної пляшки з нашаруваннями речовини коричневого кольору всередині, а також скляний пристрій для куріння.

Підозрюваний затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

Вилучене направлено на дослідження.

Слідчим Холодногірського ВП відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст. 309 (незаконне придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів без мети збуту) та ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Підозрюваний перебуває у слідчому ізоляторі.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme