У Харковi підприємець зняв з продажу "безкримну" Україну: Погрожували мешканці міста

У Харкові продавали сувенірні магніти з зображенням України без Криму

У Харковi підприємець зняв з продажу "бе…

Як передає Depo.Харків, фото сувенірних магнітів із зображенням України без АР Крим опублікувала на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук" журналіст Наталія Дрозд.

Магніти Дрозд виявила в кіоску в переході на станції метро Університет. Вартість одного такого сувеніру становила 20 грн.

Опубліковані фото викликали справжній резонанс у соцмережах.

Однак після скандалу сувенірну продукцію з прилавку вирішили прибрати. Як пояснила кореспонденту Depo.Харків продавець, таке рішення власник торгової точки прийняв у зв'язку з погрозами на адресу кіоску в соцмережах. Жінка також зазначила, що дана продукція реалізується у них з 2012 року.

"Я не розумію в чому справа. У нас ці магніти висять з 2012 року. Ця модель висить з 2012 року. І ніхто ніколи не влаштовував скандали, бо всі займаються собою. Це не карта, це сувенір", - сказала продавець.

А от сам автор макету сувенірів проблеми в такому дизайні не вбачає. У телефонній розмові з кореспондентом чоловік заявив, що зображення є схематичним, у цій схемі Крим є.

"Це схематичне зображення. Є певний формат фотографії. Якби ми використовували контурне зображення карти України, це б виглядало не естетично. Це усього лиш схема. Не треба робити з цього скандалу", - заявив чоловік.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme