UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Творець іграшки Трампа-троля зібрав на Kickstarter вже більше 175 тис. доларів

Житель американського міста Уосо, штат Вісконсін, Чак Вільямс всього за кілька днів зібрав на краудфандінговому майданчику Kickstarter понад 175 тисяч доларів на створення іграшки Дональда Трампа, виконаної в стилістиці тролів

Спочатку чоловік заявляв, що 12-сантиметрова вінілова фігурка американського президента піде у виробництво за умови збору 38 тисяч доларів. Однак ідея настільки сподобалася інтернет-спільноті, що вже майже чотири тисячі чоловік вирішили підтримати грошима її автора, передає Depo.ua з посиланням на Life.

Для того щоб стати власником фігурки, необхідно пожертвувати від 25 доларів. Втім, і ті, хто не має в своєму розпорядженні такою сумою, має право розраховувати на пам'ятний подарунок. Так, за пожертву в розмірі п'яти доларів спонсор проекту отримає завантажувати зображення ляльки Трампа-троля, за десять - поштову листівку з нею ж. За внесок в розмірі 15 доларів буде та ж листівка, але вже підписана автором проекту, і так далі.

Чак Вільямс зазначив, що, за правилами Kickstarter, на реалізацію ідеї у нього є рік, але при цьому пообіцяв, що зробить все можливе, щоб лялька Дональда Трампа пішла у виробництво значно швидше - протягом декількох місяців.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme