Срна розповів про "головний біль" Фонсеки

Капітан "Шахтаря" Даріо Срна прокоментував кадровий потенціал своєї команди перед матчем 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Сельти"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на телеканал "Футбол". "Нам потрібно забути результат першої гри. Тепер ми граємо вдома в Харкові, де буде повний стадіон. Нам потрібно бути акуратними, адже ця команда створила проблеми "Барселоні" і "Реалу", ми з великою повагою ставимося до суперника. "Сельта" грає персонально з кожним гравцем, практично 10 на 10, немає вільних зон. Думаю, що у нас з'являться шанси на контратаках.

У першій грі ми мали кілька хороших контратак, але не зуміли реалізувати, потрібно додати в концентрації. Всі футболісти, які грають в "Шахтарі" - це якісні гравці високого рівня, вони заслуговують тут бути. Вважаю, що у тренера є головний біль при виборі гравців, тому що зараз є величезна конкуренція, але на поле можуть виходити лише 11", - заявив Срна.

Нагадаємо, що матч 1/16 фіналу Лиги Європи між "Шахтарем" та "Сельтою" відбудеться сьогодні о 22:05. В першій грі "гірники" здобули на виїзді перемогу з рахунком 1:0.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme