Шосткинець до смерті побив дружину, з якою прожив 32 роки

Чоловіку загрожує до десяти років ув'язнення

Шосткинець до смерті побив дружину, з як…

Про смерть 54-річної мешканки Шостки поліцейських повідомили її родичі. На вказане місце виїхала слідчо-оперативна група поліції, члени якої були шоковані виглядом померлої, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції Сумської області.

"Оскільки жінка була дуже побита, - коментує начальник Шосткинського відділу поліції Віктор Гузей, - її тіло відправили на експертне дослідження для встановлення причини смерті".

Як з'ясувалося, постраждала померла від набряку та крововиливу у головний мозок. Крім чисельних синців та саден, у жінки були переламані ще й ребра.

Чоловік небіжчиці розповів, що напередодні, коли вони поверталися машиною від його матері з іншої області, між ними сталася сварка, під час якої чоловік побив дружину. Побиту жінку привіз додому, допоміг їй зайти до квартири та вклав у постіль. А вранці, прокинувшись, знайшов її вже мертвою. За його словами, вони іноді сварилися, і не вперше він доводив свою точку зору кулаками.

Наразі чоловік розкаюється у вчиненому, та шкодує за дружиною, з якою прожив 32 роки. У відношенні нього працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України "Навмисні тяжкі тілесні ушкодження". Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme