Радник Манафорта "нічого не знає" про план "Маріуполь"

Колишній радник політтехнолога Пола Манафорта Костянтин Килимник спростовує інформацію про існування "плану Манафорта" передбачає повернення Януковича в Україну як регіонального лідера для врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях

Про це передає Depo.ua з посиланням на "Українські Новини".

"Те, що викладено в статті на сайті "Радіо "Свобода" - фейк і вигадки автора від початку до кінця. Ніякого інтерв'ю я не давав, і все викладене в статті щодо вигаданих автором планів, мене, Пола Манафорта і інших згаданих людей неправда", - сказав Килимник.

Він підтвердив знайомство та факт зустрічі з журналістом "Радіо "Свобода" Міллером, але зазначив, що ніякого інтерв'ю не давав.

Килимник підкреслив, що йому невідомо, чи існує "план Манафорта" щодо врегулювання на Донбасі.

"План, може, і є, запитайте його (Пола Манафорта – ред .) самі", - сказав Килимник.

Килимник додав, що не знає думки Манафорта про конфлікт в Україні, оскільки не обговорював це з ним з тих пір, як Манафорт став працювати з Дональдом Трампом.

Нагадаємо, раніше у ЗМІ з'явилась інформація, що екс-заступник колишнього керівника штабу президента США Дональда Трампа Костянтин Килимник підготував план вирішення конфлікту на Донбасі, який передбачає повернення екс-президента Віктора Януковича до України.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme