UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Перед матчем "Шахтаря" у Харкові на стадіон не пускатимуть після 21:45

Головне управління Національної поліції в Харківській області повідомило про заходи безпеки до і під час матчу "Шахтар" - "Сельта" у Лізі Європи

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на сайт Головного управління Національної поліції в Харківській області. У охороні порядку до та під час матчу буде задіяно всього 2618 правоохоронців. З них - 1 428 співробітників поліції ГУНП в Харківській області, 40 поліцейських Сумської області, 450 військовослужбовців Нацгвардії України, 300 курсантів Національної академії Національної гвардії України, 150 курсантів ХНУВС, 250 курсантів ХНУПС ім. Івана Кожедуба.

У зв'язку з прийняттям додаткових заходів безпеки відвідувачі будуть допускатися до чаші стадіону тільки після особистого огляду та проходження металевих рамок. Вхід на стадіон буде припинено о 21:45. Правоохоронці закликають приходити на матч заздалегідь, щоб не створювати черги і натовп.

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Сельта" відбудеться у четвер, 23 лютого, на ОСК "Металіст" в Харкові. Початок гри - о 22:05 за київським часом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme