Нардеп розповів, навіщо Гончаренко поїхав в Одесу

Народний депутат від БПП Олександр Бригинець повідомив, що викрадений нардеп Олексій Гончаренко поїхав в Одесу на важливу зустріч

Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook, передає Depo.ua.

"Вчора увечорі нардеп Олексій Гончаренко виїхав до Одеси на термінову зустріч. Вчора він говорив, що це дуже важлива і публічна зустріч.
У залі його немає... Близькі і рідні не знають про його місце знаходження. Телефон не відповідає... Прокуратура, яка має більше інформації, підтверджує, що наймовірніша версія - викрадення...
Впевнений, що це політичний злочин, і вірю, що наші силовики не допустять непоправимого. Олексій, ми за тебе дуже хвилюємося!", - повідомив нардеп.

Також про це повідомив журналіст Володимир Горковенко.

"Вчора увечері розмовляв. Льоша сказав, що має намір на день поїхати до Одеси аби врегулювати якісь проблеми. Але мав повернутися. Зазвичай він їхав на ніч. Зараз телефон не відповідає", - написав журналіст.

Нагадаємо, сьогодні невідомі викрали нардепа від БПП Олексія Гончаренка в Одесі. Цю інформацію підтвердили у прокуратурі Одеської області, СБУ та у партії БПП. Зазначимо, вчора ввечері Гончаренко дав інтерв'ю у Києві.

У той час, Національна поліція України не отримувала звернень про зникнення народного депутата Олексія Гончаренка.

Фракція БПП закликала правоохоронні органи створити спецштаб у зв'язку з викраденням нардепа.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme