UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Вінниччині мікроавтобус в'їхав в "Урал"

В результаті аварії тілесні ушкодження отримала пасажирка мінівену.

На Вінниччині мікроавтобус в'їхав в…

Вчора, 22 лютого, близько 19:40 на автодорозі Тульчин-Немирів поблизу села Крищенці водій автомобіля "Фольцваген Т5" допустив зіткнення з військовим автомобілем "Урал", що стояв на узбіччі. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Вінницької області.

Попередньо встановлено, що 46-річний водій "Фольцвагену" допустив зіткнення з військовим автомобілем "Урал", який у зв'язку з технічною несправністю стояв на краю прожджої частини без ввімкнутих габаритних та аварійних вогнів.

В результаті зіткнення тілесні ушкодження отримала пасажирка автомобіля "Фольцваген Т5". Водій та ще один пасажир не постраждали.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. Триває розслідування", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme